Paylaşılanlar

The Forest Ücretsiz İndir MultiPlayer

Oyun bir adada geçiyor, yanımızda ufak birkaç adacık daha mevcut. Peki biz buraya nasıl geldik? Burada ne yapıyoruz? Hikayemiz ne? Görebileceğimiz en Lost'u andıran ve en saçma hikaye bu oyunda. Oyun ilk başladığında bir uçaktayız , yanımızda çocuğumuz var.

Uçakta bizden başka da kimse yok. Ne kadar ilginç değil mi? Ya insanları sevmiyoruz ve çok zengin olduğumuz için kimse gelmesin diye bütün koltukları satın alıyoruz ya da başka bir şey söz konusu. Uçakta iki kişi seyir halindeyken bilin bakalım ne oluyor? Uçak düşüyor ve uçağın düşmesiyle görüntümüz kararıyor. Gözümüzü açtığımızda uçak düşmüş oluyor. Zombiden hallice bir yerli de çocuğumuzu alıp kaçıyor, biz de gözlerimizi yumup uyumaya devam ediyoruz.

Uyandığımızda elbette amacımız çocuğumuzu bulmak oluyor. Hemen önümüzdeki baltayı alıp yola koyuluyoruz. Oyun henüz yapım aşamasında olduğundan çocuk bulma diye bir olay yok. O yüzden sadece hayatta kalmaya çalışıyoruz. Hayatta kalmak için bir Survival Book’umuz var. Bu kitapta hayatta kalmak için yapabileceğimiz barınak, araç-gereç ve totemler bulunuyor. Bunları yapmak için de çevredeki dalları yaprakları topluyor, ağaçları keserek odun elde ediyoruz. İlk olarak bir barınak ve kamp ateşi yakmak en mantıklısı. Totemleri de öldürdüğümüz yerlilere vurduğumuzda gelen parçaları ile yapıyoruz. Evet evet, kafa bacak kolları Hannibal’dakı gibi güzel bir şekilde dizip sığınağın yanına dikince yerliler gelmiyor. Sebebi de bizi cani olarak görmesi falan olsa gerek. 

Ve tabi bir süre sonra gece oluyor. Yerliler için pek farketmiyor aslında gece de geliyorlar gündüz de. Sığınak yapmamızın sebebi de uyuyabilmemiz, mışıl mışıl güvenli bir şekilde uyuyoruz ve sabah oluyor. Kalkıyoruz tekrar iş başına. 

Bu yerliler bize vuruyor, biz de onlara vuruyoruz , peki onlar bizi öldürürse ne oluyor? Öncelikle direk ölmüyoruz. Bayıltılıp kaçırılıyoruz. Uyandığımızda çok karanlık bir yerde çakmağımız ile baş başa ışığı arıyoruz. Ama emin olun o karanlıkta bir kere gezerseniz bir daha asla ölmezsiniz. Ölmemek için de elinizden geleni yaparsınız. Sadece yerliler var sanıyorduk değil mi? E BUNLAR NE?! Her neyseler çok çirkin oldukları kesin. 

Işığı bulup kayaların arasındaki yerden yeryüzüne ulaşabilirsek ne mutlu bize, fakat pek kolay olmuyor başarması. Eğer mağaranın içerisindeyken bir daha bizi görüp vururlarsa ölüyoruz. Öldüğümüzde ise bizi oyunun ana menüsüne atıyor, o baştaki GEÇİLMEYEN intro kısmını yani uçak düşme sahnesini tekrar izlemek, aynı şeyleri tekrar yaşamak zorunda kalıyoruz. 

İndirme Linki:https://drive.google.com/uc?id=1Bp7Flir4v2_VhjsUr_E64IEnx5XdcaYX&export=download 

Kanalımı Ziyaret Edebilirsiniz>Tıkla  

P.U.B.G Mobile Oynamayı Seviyor İseniz PUBG Kanalıma Gelebilirsiniz>TIKLA 


Yorumunuz İçin Teşekkürler Kod ÇeviriKod Çeviri EmojilerEmojiler